Wandlampen

Onze collectie wandlampen zijn vakkundig ontworpen met perfecte verhoudingen. Gebruik ze in paren of alleenstaand om specifieke elementen zoals spiegels en schilderijen te benadrukken. Beschikbaar in de drie afwerkingen van Corston met keuze aan lampenkap. Er is dus iets voor elk interieur. Combineer met bijpassende ijzerwaren, schakelaars en stopcontacten.

Shop nu

Opbouwspots

Onze massief messing Baylis en Perryn Spotlights zijn ontworpen om gezien en bewonderd te worden. Ze zijn verkrijgbaar in alle vier afwerkingen van Corston. De Brompton en Durham beschilderbare spotlights zijn echter ontworpen om in de achtergrond op te gaan. Doordat ze gecoat zijn met witte primer kunnen ze worden geïnstalleerd zoals ze worden geleverd of in dezelfde kleur worden geverfd als jouw plafond. Elk design is beschikbaar in twee maten en kan makkelijk worden aangepast met de draaischarnieren om een specifieke plek te verlichten.

Shop nu

Beschilderbare Opbouwspots

Voeg gerichte lichtstralen toe in jouw huis met onze opbouwspots. Doordat ze in primer zijn gecoat kunnen ze worden geïnstalleerd zoals ze worden geleverd of in dezelfde kleur als jouw plafond worden geverfd voor een discrete uitstraling. Beschikbaar in twee maten (35mm en 50mm). Ze kunnen 360 graden worden gedraaid vanwege het kogelscharnier om lichtstralen te creëren.

Shop nu

Tuinverlichting

Verlicht jouw tuin het hele jaar door met onze wandverlichting voor buiten, IP54 beoordeeld. Vind jouw perfecte design en ontdek de volledige collectie van massief messing afwerkingen en lampenkap opties.

Shop nu

Badkamerverlichting

Onze collectie badkamer wandverlichting met IP54 beoordeling zijn ontworpen in paren te worden gebruikt aan elke zijde van een spiegel of kast. Kies voor een massief messing afwerking en lampenkap die passen bij jouw huidige interieur. Combineer verlichting met schakelaars, stopcontacten en ijzerwaren met onze gestroomlijnde collecties.

Shop Nu