Ons Verhaal & Filosofie

Corston Architectural Detail is opgezet door een groep van creatieve designers en ingenieurs. Ze hadden dezelfde visie; het creëren van met de hand afgewerkte architecturale details, die van kamer tot kamer gestroomlijnd bij elkaar zouden passen.

Met meer dan 50 jaar ervaring in de interieurindustrie, zorgen we voor stressvrije renovaties. Onze harmonieuze collectie van massief messing schakelaars, stopcontacten, deurbeslag, meubelbeslag, ijzerwaren en verlichting zijn gemaakt om lang mee te gaan.

We proberen om trends te vermijden. In plaats daarvan concentreren we ons op het creëren van tijdloze ontwerpen die in elke woning geplaatst kunnen worden, van een moderne nieuwbouw tot een monumentaal Georgiaans herenhuis.

Perfecte verhoudingen zijn belangrijk, daarom besteden onze designers veel tijd om alles op schaal te maken.

Als je ooit één van onze producten hebt vastgehouden is de zwaarte je zeker opgevallen. We streven ernaar om dit hoogwaardige gevoel voor elk contactpunt binnen een woning te creëren.

Ons bedrijf

We werken met de beste leveranciers over de hele wereld en alle afwerkingen worden met de hand gedaan in onze fabriek in Wiltshire.

Dit betekent dat we de volledige controle hebben over elk product dat ons magazijn verlaat. Mocht je vragen hebben staat ons design en development team altijd klaar om dit te beantwoorden.

Ons milieubeleid

We zijn op weg naar een plastic-vrije toekomst en we zijn altijd bezig om ons impact op het milieu te verminderen. De meeste producten van Corston zijn gemaakt van massief messing: een volledig duurzaam materiaal dat steeds opnieuw gerecycled kan worden.

Voor onze verpakkingen gebruiken we alleen van nature gekleurd en gerecycled karton en door water geactiveerde papieren tape. We gebruiken zachte zakken die zijn gemaakt van gerecycled materiaal om de afwerking van ons koperwerk te beschermen en we vermijden eenmalig te gebruiken kunststoffen.

Onze toekomst

We komen altijd met nieuwe ideeën. Er is dus altijd wel iets in ontwikkeling. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van alle nieuwe aanwinsten.

We houden van wat we doen en we hopen jij ook.