Antiek Messing

Gemaakt om er als een origineel element uit te zien in jouw huis. Onze Antiek Messing items worden met de hand verouderd voordat we ze naar je toe sturen.

De levendige afwerking zal zich blijven ontwikkelen. Elk stuk zal er dus iets anders uit zien vanwege de patina.

Als je het verouderingsproces wilt terugkeren kan je een metalen poets gebruiken. Onze Antiek Messing restauratiekit is hiervoor het beste geschikt, maar Brasso kan ook worden gebruikt (dit zorgt wel voor een veel heldere afwerking).

Brons

Brons is onze donkerste en meest gewaagde afwerking.

Na verloop van tijd zal de natuurlijke messingkleur op de meest aangeraakte plekken opnieuw verschijnen en zal elk item een eigen karakter krijgen.

Gebruik geen metalen poets of andere schoonmaakmiddelen op Brons. Elke vorm van chemische of zure oplossing zal de afwerking beschadigen. Het enige wat je nodig hebt is een vochtige (niet natte), pluisvrije doek.

Gepolijst Nikkel

De Gepolijst Nikkel afwerking combineert de duurzaamheid van chroom met een warmer gevoel dat er altijd als nieuw uit zal zien.

Deze verfijnde uitstraling is populair in zowel klassieke als moderne woningen.

Het zal altijd helder en glanzend zijn en vingerafdrukken kunnen gemakkelijk worden weggeveegd met een vochtige (niet natte) pluisvrije doek.