Deurbeslag

Onze collectie massief messing deurbeslag is verkrijgbaar in vier afwerkingen. Combineer deurklinken, scharnieren, deurstoppers en andere accessoires voor een gestroomlijnde uitstraling voor zowel traditionele als moderne woningen.

Shop nu

Meubelbeslag

Upgrade jouw kasten met onze collectie meubelgrepen, komgrepen, deurgrepen, T-bars en deurknoppen. Gemaakt van massief messing, elk ontwerp is beschikbaar in de vier afwerkingen van Corston. Elk handvat is in verhouding gemaakt om bij elke meubel te passen of nieuw leven in upcycling projecten te blazen.

Shop nu

Plankdragers

Ontworpen om er discreet in elke kamer uit te zien. Deze plankdragers kunnen zonder problemen de zwaarste voorwerpen dragen. Verkrijgbaar in een aantal maten en in vier kenmerkende afwerkingen. Combineer met bijpassend deurbeslag, kastgrepen en meer.

Shop nu

Massief Messing Haken

Organiseer hallen en badkamers met onze massief messing gecoate haken. Gebruik ze alleenstaand of gebruik er twee voor meer opslagmogelijkheden. Combineer met bijpassende deurknoppen, handvatten, kastgrepen, plankdragers, sloten en meer.

Shop nu

Sloten & Grendels

Deze stevige sloten en grendels zijn ontworpen om zonder problemen jouw kamers te beveiligen. Net zoals ander deurbeslag zijn alle sloten en grendels verkrijgbaar in drie afwerkingen. Alle onderdelen van jouw deur combineren is dus erg gemakkelijk. Combineer met bijpassende deurgrepen, deurknoppen, plankdragers en jashaken.

Shop nu