Doorzichtig Brons - Zwarte Inzetstukken

Al onze Doorzichtige schakelaars en stopcontacten zijn slechts 2mm dik en ze zijn te gebruiken met verf of behang. De lichtschakelaars worden geleverd met tuimelaars, knoppen en dimmers die zijn gemaakt van massief messing.

Dit is de Brons collectie: een donkere afwerking dat goed past in zowel moderne als traditionele kamers. Na verloop van tijd zal dit verouderen en zal wat van de messingkleur onderaan te voorschijn komen. Met de Brons collectie worden alle inzetstukken (zoals stopcontacten) in het zwart geleverd, zodat het perfect bij elkaar past.

Shop nu

Doorzichtig Antiek Messing - Zwarte Inzetstukken

Antiek Messing voegt een vleugje traditie toe aan onze Doorzichtige schakelaars, maar dit past ook erg goed in moderne ruimtes als je wat warmte wilt toevoegen. We verouderen dit met de hand en het heeft daarom een patina meteen uit de doos. Het zal vervolgens in de eerste drie maanden donkerder worden.

De stopcontacten en schakelaars worden geleverd met zwarte inzetstukken, zoals deze....

Shop nu

Doorzichtig Antiek Messing - Witte Inzetstukken

...of met witte inzetstukken, zoals deze. Welke je kiest ligt aan jouw persoonlijke voorkeur, maar misschien is het wel handig om de kleuren van jouw muren te overwegen.

Shop nu

Doorzichtig Gepolijst Nikkel - Zwarte Inzetstukken

Gepolijst Nikkel is onze helderste en meest strakke afwerking. Dit is een geweldige keuze als je liever hebt dat de metalen onderdelen van jouw Doorzichtige schakelaars niet verouderen en een patina na verloop van tijd krijgen. Dit is ook zeer geschikt in zowel moderne als traditionele interieurs.

Je hebt keuze tussen zwarte inzetstukken voor stopcontacten en wipschakelaars, of....

Shop nu

Doorzichtig Gepolijst Nikkel - Witte Inzetstukken

...witte. We raden aan om op basis van de kleur van de muren te kiezen als je voor een naadloze uitstraling kiest.

Shop nu