Bronzen IJzerwaren

Elk item in onze Brons collectie is gemaakt om harmonie toe te voegen aan jouw woning. Na verloop van tijd zal de natuurlijke messing kleur terugkeren op de meest aangeraakte plekken, zo krijgt elk item een eigen karakter. Deze donkere afwerking is een favoriet in zowel moderne als traditionele woningen. Voor een gestroomlijnde uitstraling bevat de collectie deurklinken, kastgrepen, deurgrepen, haken, plankdragers en meer.

Shop nu

Antiek Messing IJzerwaren

Onze Antiek Messing Collectie is binnenshuis verouderd en gemaakt om eruit te zien als originele onderdelen in jouw woning. De 'levendige' afwerking zal zich blijven ontwikkelen, hierdoor zal elk item iets in kleur verschillen. Combineer met interne deurklinken, deurgrepen, kastgrepen, muurhaken, plankdragers en meer.

Shop nu

Gepolijst Nikkel IJzerwaren

De Gepolijst Nikkel collectie combineert de duurzaamheid van chroom met een warmer gevoel dat er altijd als nieuw uit zal zien. Het is vernikkeld en zal dus nooit een patina krijgen. Deze verfijnde uitstraling is populair in zowel klassieke als moderne woningen. Creëer een gestroomlijnde uitstraling in elke kamer met items uit de collectie zoals deurklinken, knoppen, keukengrepen, deurgrepen, deurstoppers, plankdragers en meer.

Shop nu