Maatwerk Schakelaars & Stopcontacten - Brons

We begrijpen dat 'uit het schap' opties niet voor iedereen zullen werken. Daarom verkopen we de onderdelen van al onze schakelaars en stopcontacten. We hebben ze van massief messing gemaakt en zijn verkrijgbaar in dezelfde afwerkingen als onze voorgemonteerde items.

Brons is de donkerste. Past perfect in zowel moderne als traditionele woningen. Het heeft een licht glanzende afwerking dat na verloop van tijd zal verouderen, dit zorgt tevens voor een natuurlijke uitstraling. Alle plastic inzetstukken met Brons zijn zwart voor een perfecte harmonie.

Shop nu

Maatwerk Schakelaars & Stopcontacten - Antiek Messing

Onze schakelaars en stopcontacten onderdelen in Antiek Messing hebben een traditionelere uitstraling. We hebben het massief messing met de hand verouderd om het een patina te geven. Vervolgens zal het eerste drie maanden donkerder worden.

Je kan tevens kiezen tussen zwarte en witte inzetstukken. Je kan dus zelf bepalen wat het beste bij jouw kleurpalet past.

Shop nu

Maatwerk Schakelaars & Stopcontacten - Gepolijst Nikkel

De elektrische schakelaars en stopcontacten van Corston zijn verkrijgbaar als complete producten op de collectie pagina's. Of creëer jouw eigen combinaties met deze individuele onderdelen. Ons team staat altijd klaar als je hulp nodig hebt. Deze metalen onderdelen zijn vernikkeld en zullen er altijd als nieuw uitblijven zien.

Shop nu