Brons - Zwarte Inzetstukken

Brons is onze donkerste afwerking, maar het is niet zo glanzend of fel als Antiek Messing en Gepolijst Nikkel. Het heeft dus zeker een subtiele uitstraling. De Bronzen afwerking zal na verloop van tijd vervagen op de meest aangeraakte plekken en het messing zal vervolgens weer te voorschijn komen.

Dit wordt altijd met zwarte inzetstukken geleverd, de donkere afwerking gecombineerd met wit zou er namelijk niet mooi uit zien."

Shop nu

Antiek Messing - Zwarte Inzetstukken

Je kan zeggen dat Antiek Messing ons meest traditionele afwerking is. We hebben het met de hand verouderd voordat we het verzenden. Vervolgens zal het in de eerste paar maanden steeds donkerder worden.

Onze Antiek Messing schakelaars en stopcontacten zijn dun, minimalistisch en sluiten nauw aan, daarom zijn ze ideaal als je iets zoekt dat tussen oud en nieuw in zit. Antiek Messing is verkrijgbaar in twee inzetstukken: deze zwarte.... "

Shop nu

Antiek Messing - Witte Inzetstukken

....en deze witte. Welke je kies ligt geheel aan jouw persoonlijke voorkeur en hoe je de kamer hebt ingericht.

Shop Nu

Gepolijst Nikkel - Zwarte Inzetstukken

Gepolijst Nikkel is ons antwoord op chroom. Het heeft een warmere uitstraling en daarom vinden wij dat dit veelzijdiger is. Je kan het gebruiken met elk kleurpalet en in traditionele of moderne ruimtes.

Gepolijst Nikkel verouderd niet, het enige wat je nodig hebt is een pluisvrije doek om de glans terug te brengen. Net zoals Antiek Messing zijn de inzetstukken in twee kleuren beschikbaar. Ga voor zwart...

Shop Nu

Gepolijst Nikkel - Witte Inzetstukken

...of wit. En ook hier ligt de keuze geheel aan jou. Met Gepolijst Nikkel vinden we dat wit goed in het metaal opgaat en zwart zorgt voor een sterkere uitstraling.

Shop Nu