Brons Verlichting

Deze plafond spots zijn gecoat in de donkere Bronzen afwerking van Corston en zijn ontworpen om op te vallen in elke kamer. Onze Perryn Spotlights zijn gemaakt voor gipsplafonds, terwijl onze Baylis Spotlights aan elk plafond bevestigd kunnen worden. Via de scharnierverbindingen kan het licht worden verplaatst om een specifieke plek te verlichten. Combineer met andere producten uit onze Bronzen IJzerwaren collectie voor een gestroomlijnde uitstraling.

Shop nu

Antiek Messing Verlichting

Spotlights in onze Antiek Messing afwerking zijn gemaakt om eruit te zien als originele onderdelen in jouw woning. Onze Perryn Spotlights zijn gemaakt voor gipsplafonds, terwijl onze Baylis Spotlights aan elk plafond bevestigd kunnen worden. Via de scharnierverbindingen kan het licht worden verplaatst om een specifieke plek te verlichten. Combineer met andere producten uit onze Antiek Messing IJzerwaren voor een gestroomlijnde uitstraling.

Shop nu

Gepolijst Nikkel Verlichting

Gepolijst Nikkel Spotlights hebben een heldere en frisse afwerking dat niet zal vervagen. Deze tijdloze uitstraling is een favoriet in moderne woningen. Onze Perryn Spotlights zijn gemaakt voor gipsplafonds, terwijl onze Baylis Spotlights aan elk plafond bevestigd kunnen worden. Via de scharnierverbindingen kan het licht worden verplaatst om een specifieke plek te verlichten. Combineer met andere producten uit onze Gepolijst Nikkel IJzerwaren, schakelaars en stopcontacten collecties.

Shop nu

Beschilderbare Opbouwspots

Voeg gericht licht toe aan jouw woning met onze opbouwspots. Gecoat met een witte primer. Ze kunnen geïnstalleerd worden zoals ze worden geleverd of worden geverfd in dezelfde kleur als jouw plafond voor discrete uitstraling dat samensmelt met de achtergrond. Beschikbaar in twee gloeilamp maten (35mm en 50mm), ze kunnen 360 graden gedraaid worden via het kogelscharnier om lichtstralen te creëren.

Shop nu